Ένας Ιορδανός συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τις δύο κόρες του και στη συνέχεια τις έθαψε, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του άνδρα στην επαρχία του Ιρμπίντ, βόρεια του Αμμάν, αφού η πρώην σύζυγός του –η οποία δεν είναι Ιορδανή– πήγε στις αρχές και είπε ότι φοβόταν για τη ζωή των τεσσάρων παιδιών της επειδή ο πατέρας πάσχει από ψυχικές ασθένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο δύο από τα τέσσερα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι όταν έφτασε η αστυνομία, ανέφερε σε δήλωση ο αντισυνταγματάρχης Αμέρ Σαρταουί, εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας.

Τα δύο παιδιά είπαν στην αστυνομία ότι ο πατέρας τους, που τα χτυπά συχνά, «σκότωσε τις δύο αδερφές τους» ηλικίας 9 και 12 ετών χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό ραβδί και τις έθαψε κοντά στο σπίτι.

Ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι πριν από δέκα ημέρες, ξυλοκόπησε με ένα ξύλο μια από τις κόρες του με αποτέλεσμα να πεθάνει, προσθέτοντας ότι την έθαψε κοντά στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε επίσης ότι λίγες μέρες αργότερα, ξυλοκόπησε την άλλη του κόρη, με αποτέλεσμα επίσης να πεθάνει, και στη συνέχεια πέταξε το σώμα της σε μια τρύπα κοντά στο σπίτι.

Τα πτώματα των κοριτσιών ανασύρθηκαν και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση, είπε ο αντισυνταγματάρχης Αμέρ Σαρταουί, προσθέτοντας ότι τα άλλα δύο παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί η σωματική και ψυχολογική τους κατάσταση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης