Η Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο, η σύζυγος του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, αναμένεται εντός της εβδομάδας να ομολογήσει την ενοχή της στις κατηγορίες που της έχει απαγγείλει η ομοσπονδιακή δικαιοσύνη των ΗΠΑ, έγραψε χθες η εφημερίδα The New York Times.

Η κυρία Κορονέλ Αϊσπούρο φέρεται να βοήθησε τον σύζυγό της να διευθύνει τη συμμορία του καθώς και να αποδράσει με τρόπο αντάξιο χολιγουντιανής ταινίας από φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μεξικό, αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή ενημερωμένη για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα αμέσως από ανεξάρτητες πηγές. Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θέλησε να το σχολιάσει.

Η άλλοτε νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς, 31 ετών, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλες τον Φεβρουάριο.

Ο «Ελ Τσάπο» κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο του 2019 σε πολύκροτη δίκη στο Μπρούκλιν για διάφορα αδικήματα. Του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν ποινή τριάντα ετών κάθειρξης. Την εκτίει στη φυλακή Supermax στην πόλη Φλόρενς, στην πολιτεία Κολοράντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης