ΗΠΑ: 78χρονος ήρθε αντιμέτωπος με αρκούδα και της... έριξε μπουνιά

ΗΠΑ: 78χρονος ήρθε αντιμέτωπος με αρκούδα και της... έριξε μπουνιά
Ένας 78χρονος ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη μαύρη αρκούδα. Ο Sonny Pumphrey καθάριζε τα φύλλα που είχαν πέσει στον πάρκινγκ του σπιτιού του, στην περιοχή White Oak, στη βόρεια Καρολίνα, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία αρκούδα και τα δύο μικρά της.

Ο ηλικιωμένος είπε ότι τα αρκουδάκια έφυγαν τρέχοντας μόλις τον είδαν, αλλά η μητέρα τους έμεινε πίσω και δεν του άφησε επιλογή, έπρεπε να την αντιμετωπίσει.
"Δεν είχα που να τρέξω, δεν μπορούσα να πάω ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Ακολούθησα το φυσικό μου ένστικτο και προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου" δήλωσε στο ABC News.

Ο 78χρονος είπε ότι η αρκούδα έτρεξε προς το μέρος του για να του επιτεθεί και η αντίδρασή του ήταν να της ρίξει μια μπουνιά στο πρόσωπο."Δεν κρατούσα τίποτα στα χέρια μου, οπότε... άρχισα να χτυπάω την αρκούδα όσο πιο δυνατά μπορούσα" ανέφερε.

Της έριξε μερικά χτυπήματα αλλά η αρκούδα τελικά τον δάγκωσε και άρχισε να τον κουνάει σαν να ήταν κούκλα, δεξιά και αριστερά. Η σύζυγός του, η οποία ήταν μέσα στο σπίτι, άκουσε τη φασαρία και έτρεξε έξω μαζί με τον σκύλο τους, προσπαθώντας να τρομάξει την αρκούδα.

"Είχα τρομοκρατηθεί, νόμιζα ότι θα σκότωνε τον άνδρα μου. Πάλευε για την ζωή του" είπε η Betty.

Πηγή: ABCnews

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 05:11