Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Ντόναλντ Τραμπ ότι πάσχει από Πάρκινσον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχτηκε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο της Wall Street Journal σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο απεικονιζόταν να κατεβαίνει διστακτικά από μια ράμπα μετά από εκδήλωση στην στρατιωτική ακαδημία του West Point.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι’ αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, ο οποίος απέδωσε την εικόνα αυτή στα παπούτσια που φορούσε, επιμένοντας ότι «τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα».

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι τα ίδια παπούτσια τα φορούσε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λέγοντας στον δημοσιογράφο Μάικλ Μπέντερ «μπορώ να στα δείξω αν θέλεις».

Αναφορικά δε με την παρατήρηση του δημοσιογράφου της WSJ ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στην υγεία του επειδή το ίδιο έκαναν και οι Ρεπουμπλικανοί με τον Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ απάντησε ότι «ε, εντάξει είμαι τέσσερα χρόνια νεότερος. Αλλά όχι, το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα το μυαλό των οποίων είναι τόσο κοφτερό όσο όταν ήταν 25 ετών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης