Στη σύλληψη μιας ιδιαίτερα οργισμένης και… πεινασμένης γυναίκας, η οποία δάγκωσε υπάλληλο εστιατορίου με αφορμή κάποιο λάθος στην παραγγελία, προχώρησαν οι Αρχές στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 25χρονη Λάβλι Ρόμπινσον επισκέφθηκε εστιατόριο αλυσίδας fast food.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει η υπάλληλος του καταστήματος Λατάνια Νέλσον, η 25χρονη αρχικά παρήγγειλε δύο καυτερά σάντουιτς με κοτόπουλο, ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη ζητώντας τέσσερα μικρότερα σάντουιτς.

Η αλλαγή της παραγγελίας και κάποιο μπέρδεμα στην κουζίνα είχαν ως αποτέλεσμα να μην παραλάβει η Ρόμπινσον τα σάντουιτς τα οποία επιθυμούσε, με την ίδια να κάνει λόγο για σκόπιμο λάθος από την πλευρά του καταστήματος και να εκτοξεύει ύβρεις προς τους υπαλλήλους.

Η υπάλληλος του fast food δεν συγκρατήθηκε και της απάντησε, με τις δύο γυναίκες να έρχονται στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και μικρότερη στο δέμας, η 25χρονη πελάτισσα κατόρθωσε να δαγκώσει στο πόδι την υπάλληλο, με την τελευταία να «απαντά» με κάποια χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ύστερα από επέμβαση των Αρχών, η Ρόμπινσον συνελήφθη κατηγορούμενη για επίθεση και ξυλοδαρμό. Αντίθετα, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη Νέλσον, καθώς οι Αρχές θεώρησαν ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Η υπάλληλος του καταστήματος, μάλιστα, επέστρεψε στην εργασία της την επόμενη ημέρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Το θύμα

Η δράστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης