Το ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ ζητεί από τους Ελληνοαμερικανούς που ζουν στην Ελλάδα, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας στην οποία δικαιούνται να ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση που έχει εκδώσει το ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ελλάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 3 Νοεμβρίου κρίνεται η τύχη της διακυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ αφ’ενός, ενός Προέδρου που έφερε στις ΗΠΑ μια απίστευτη ανάπτυξη, ενός Προέδρου που συγκρούστηκε με το Διεθνές και Εγχώριο Κατεστημένο και έφερε πίσω τα εργοστάσια στις ΗΠΑ, ενός Προέδρου που δεν ξεκίνησε ούτε μια πολεμική σύρραξη ενώ επανέφερε χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες κοντά στις οικογένειές τους και αφ’ ετέρου ενός Νοσηρού Κατεστημένου της Ουάσιγκτον και της διεθνιστικής πτέρυγας ενός Κόμματος που παραπαίει μεταξύ της τυφλής υπακοής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και ταυτόχρονα, της υποβάθμισης των ΗΠΑ ως παγκόσμια υπερδύναμη.

Αντίπαλοί μας είναι αυτοί που χρηματοδοτούνται από τους πάμπλουτους επιχειρηματίες που θησαύρισαν μεταφέροντας εργοστάσια εκτός ΗΠΑ, απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες για να εκμεταλλευτούν απάνθρωπα πολίτες άλλων χωρών. Χρηματοδοτούνται όμως μέσω offshore και από τρίτες χώρες όπως η Κίνα και η Τουρκία. Τρανταχτή απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι ένας από τους υπεύθυνους της καμπάνιας των Δημοκρατικών είναι ο Ελβίρ Κλεμπίκ, στενότατος συνεργάτης και εκφραστής των επιδιώξεων του Προέδρου Ερντογάν.

Οι περίπου 150.000 Ελληνοαμερικανοί που ζουν στην Ελλάδα έχουν την 3η Νοεμβρίου την ιστορική ευκαιρία να συμβάλλουν στο να μείνουν οι ΗΠΑ δυνατές, αλλά παράλληλα να ενισχυθεί ο ρόλος και η φωνή της Ελλάδας, ψηφίζοντας υπέρ της υποψηφιότητας Τραμπ στις εκλογές. Όμως, πρέπει συντομότατα να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας στην οποία δικαιούνται να ψηφίσουν για να προλάβουν να λάβουν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη τα ψηφοδέλτια και να τα επιστρέψουν συμπληρωμένα στις ΗΠΑ ταχυδρομικώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στην Ελλάδα, διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο γραφείο υποστήριξης ψηφοφόρων στην Αθήνα που βοηθάει στην διαδικασία των εκλογών. Ήδη έχει εγγραφεί για τις φετινές εκλογές ένας αριθμός ρεκόρ, 20.000 ψηφοφόρων του Κόμματος, όμως ο χρόνος περνάει και όσοι θα προσπαθήσουν να εγγραφούν τελευταία στιγμή θα είναι εκπρόθεσμοι γιατί δεν θα προλάβουν να αποστείλουν τις ψήφους τους, οπότε η ψήφος τους δεν θα μετρήσει. Κινηθείτε τώρα!

Ο Πρόεδρος, σας θέλει ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, για αυτό και φρόντισε προσωπικά και παρά τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας, το επίδομα των 1.200$ να το πάρουν ΟΛΟΙ οι Ελληνο-Αμερικανοί που μένουν στην Ελλάδα, μάλιστα τον μήνα Οκτώβριο αναμένεται να ανακοινωθεί και δεύτερο επίδομα. Το Κέντρο Βοηθείας του Κόμματος έχει ήδη διεκπεραιώσει περίπου 25.000 τέτοια αιτήματα με απόλυτη επιτυχία και είναι έτοιμο να παράσχει τεχνική υποστήριξη σε όλους τους Ελληνο-Αμερικανούς που δεν το έχουν λάβει ακόμα, να παράσχει συνδρομή στους Ελληνο-Αμερικανούς ψηφοφόρους να συμμετέχουν με πολύ εύκολο τρόπο στην εκλογική διαδικασία και να λάβουν και το δεύτερο βοήθημα του Οκτωβρίου.

Καλέστε στον αριθμό 875 876 8100 9πμ έως 6μμ από Δευτέρα έως και Σάββατο, ή στείλτε e-mail με τίτλο “Βοήθημα Τράμπ” και κείμενο, όνομα, ένα τηλέφωνό σας και μια διεύθυνση στο info@republicansoverseas.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε την Ελλάδα μας, τις ΗΠΑ και τις οικογένειές σας, εισπράττοντας 4.000€ περίπου ανά οικογένεια, χρήματα που ο Πρόεδρός μας φρόντισε να λάβετε ως βοηθεια, παρά τις αντιδράσεις πολλών.

Είμαστε εδώ σαν Κέντρο Βοηθείας για να σας βοηθήσουμε να τα εισπράξετε, αλλά και για πολλές άλλες παροχές που δίνει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ, που δεν ξέρατε καν ότι δικαιούστε ως Αμερικανοί Πολίτες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης