Τα Χριστούγεννα κατέχουν μια σημαντική θέση στην αμερικανική κοινωνία, καθώς αποτελεί μια γιορτή που παραδοσιακά φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες δημοσιογράφοι περιμένουν καρτερικά την άφιξη του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο, με την πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. να υποδέχεται την ειδικά διαμορφωμένη άμαξα που μεταφέρει το έλατο, το οποίο αναπτύχθηκε φέτος σε φάρμα της Βόρεια Καρολίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μύρισε… Χριστούγεννα και φέτος στην Ουάσινγκτον και ειδικά για τη Michelle Obama η χαρά είναι διπλή καθώς ο σύζυγός της κατάφερε να εκλεγεί εκ νέου στο προεδρικό αξίωμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, κερδίζοντας τον πολιτικό του αντίπαλο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Mitt Romney.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα της βρίσκονταν συνεχώς οι δύο κόρες της, Malia και Sasha, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο σκύλος της οικογένειας, Βο. Ύστερα από σύντομη παρατήρηση, η πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. άναψε το «πράσινο» φως για την παραλαβή του δέντρου, λέγοντας «νομίζω πως θα το πάρουμε».

Δείτε τo video…

Διαβάστε επίσης:
«Μύρισε» Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, 01:33

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης