Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διέταξε έρευνα για την ανάρτηση ενός βίντεο που δείχνει τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Πρόκειται για τον πορνοστάρ, Άλεξ Τόρρες, που εργάζεται τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης. Αποφάσισε μαζί με την Χόουπ Χάουελ να τραβήξουν βίντεο κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης μέσα στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτώσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που οι δύο πρωταγωνιστές είναι ενήλικες και εφ’ όσον για την πράξη δεν έγινε μήνυση, δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες σε κανένα από τους δύο.

Το θέμα, όμως, έγκειται στο γεγονός πως φαίνεται οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας να ξεκίνησαν την ερωτική πράξη πριν πηδήξουν από το αεροπλάνο. Για τον λόγο αυτό, η Υπηρεσία Αεροπορίας ερευνά «το κατά πόσο η δραστηριότητά τους θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του πιλότου ή να τον μετακινήσει από τη θέση του».

Σημειώνεται πως ο Τόρρες απολύθηκε από την εταιρεία ελεύθερης πτώσης Skydive Taft, ενώ η παρτενέρ του φέρεται να διατηρεί τη θέση της γραμματέως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια… ελεύθερης πτώσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης