Φρίκη έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι σοκαριστικές δηλώσεις ενός 60χρονου εργαζόμενου σε νεκροτομείο της πολιτείας του Χάμιλτον στο Οχάιο ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει ασελγήσει σεβάρος 100… πτωμάτων!

Η δράση του Κένεθ Ντάγκλας αποκαλύφθηκε το 2008 από τις εξετάσεις DNA σε σπέρμα που βρέθηκε σε τρια πτώματα νεαρών γυναικών. Ο Ντάγκλας παραδέχτηκε στο δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεσή του ότι όχι μόνο κακοποίησε σεξουαλικά τις τρεις σορούς νεαρών γυναικών τη διετία 1991-1992, αλλά και ότι στα 16 χρόνια που εργάζεται στο νεκροτομείο έχει κάνει σεξ με περισσότερα από 100 πτώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απλά ανέβαινα πάνω τους και κατέβαζα τα παντελόνια μου» εξομολογήθηκε κυνικά ο 60χρονος, ο οποίος εργαζόταν πάντα πρωινή βάρδια από το 1976 έως το 1992.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Ντάγκλας είχε καταλάβει ότι ο άνδρας τις προέβαινε στις φρικαλέες πράξεις και προσπάθησε επανειλημμένα να το καταγγήλλει στον προϊστάμενο του, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τις «συνήθειες» του Ντάγκλας, της είπε να σταματήσει να τον καλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης