ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου σε ξενοδοχείο στην Τζόρτζια

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, 16:18
ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου σε ξενοδοχείο στην Τζόρτζια
Εισβολή πραγματοποίησε ένοπλος σε ξενοδοχείο στην κομητεία Χένρι στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο εκκενώθηκε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν οπλισμένος με πολλά πυροβόλα όπλα.

Το περιστατικό προκάλεσε άμεσα την κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ύποπτος είναι πλέον υπό κράτηση.

Αξιωματικοί κλήθηκαν στο Home2 Suites τη Δευτέρα το πρωί όταν μέλος του προσωπικού ζήτησε βοήθεια και ανέφερε πως ένας άνδρας εισήλθε στο ξενοδοχείο με πυροβόλα όπλα, σύμφωνα με το WSBTV.H αστυνομία δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο πως πιστεύει ότι έχει υπό κράτηση τον ύποπτο, αλλά προσθέτει πως συνεχίζει τις έρευνες από δωμάτιο σε δωμάτιο σε όλο το ξενοδοχείο, ενώ θεωρεί πως είναι δυνατόν να υπάρξει κάποιο άλλο περιστατικό σε άλλη τοποθεσία.

Η ανταποκρίτρια του WSBTV αναφέρει πως η αστυνομία πιστεύει ότι το τελευταίο σενάριο είναι πολύ πιθανό, με βάση τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τον ύποπτο που κρατείται.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, 16:18