Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου διακρίνεται ένας άνδρας να πυροβολεί έναν άλλο και μετά να τον χτυπάει με το όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μαγαζί του Μπρονξ και σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι ένας ράπερ, ο οποίος πυροβόλησε τον καλύτερό του φίλο και επίσης ράπερ, επειδή διαφώνησαν για το ποιος είναι καλύτερος και ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ που ετοιμάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να πυροβολεί πολλές φορές και μετά να τον χτυπάει με το όπλο, ενώ στη συνέχεια πολλά άτομα περνούν από πάνω του δίχως να τον βοηθήσει κανείς.

«Μάλωναν για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος είναι το αστέρι», είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Ali Abdul στη New York Daily News και πρόσθεσε: «Ήταν μεθυσμένοι και μάλωναν πριν βγάλει το όπλο και τον πυροβολήσει πέντε φορές…»

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία από τους γιατρούς ότι θα καταφέρει να επιζήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον άνδρα που πυροβόλησε και προσφέρει αμοιβή 2.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης