Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ να έχει ξεκινήσει, καθώς απομένουν 20 ημέρες πριν οι Αμερικανοί πολίτες αποφασίσουν ποιος εκ των Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ θα είναι από εδώ και στο εξής ο πλανητάρχης, τα στοιχήματα για το τελικό αποτέλεσμα έχουν φουντώσει.

Ήδη στις εταιρείες στοιχημάτων στο Διαδίκτυο οι αποδόσεις συνεχώς αλλάζουν, αφού μετά τη… νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στο δεύτερο debate και το κάπως αναμενόμενο comeback, ο νυν πρόεδρος ανέβηκε ξανά στη θέση του φαβορί, με απόδοση 1,35, ενώ η νίκη του Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ έχει απόδοση 2,90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας «Unibet», εκτός από τα στοιχήματα για τον νικητή των εκλογών, μεγάλο ενδιαφέρον στο ποντάρισμα παρουσιάζουν και οι υποψήφιοι για το Υπουργείο Εξωτερικών, μετά την απόφαση της Χίλαρι Κλίντον να αποχωρήσει. Φαβορί είναι υποψήφιοι από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, με επικρατέστερους τη Σούζαν Ράις με απόδοση 3,00 και τον Τζον Κέρι με απόδοση 5,00. Στη θέση του «αουτσάιντερ» βρίσκεται ο πρώην πλανητάρχης, Μπιλ Κλίντον, με απόδοση 15,00.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης