ΗΠΑ: Ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2020

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 01:52
ΗΠΑ: Ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2020
Ο Μάικλ Αβενάτι, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική διαμάχη της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2020, μια ιδέα με την οποία «φλέρταρε» εδώ και μήνες.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αβενάτι ανέφερε ότι κατόπιν προτροπής της οικογένειάς του, δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Οι αναλυτές του έδιναν άλλωστε τις λιγότερες πιθανότητες να επιτύχει αυτόν τον στόχο.

«Θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τη Στόρμι Ντάνιελς και άλλους εναντίον του Τραμπ και των ακολούθων του και δεν θα σταματήσω μέχρι να καθαιρεθεί ο Τραμπ από τα καθήκοντά του και να αποκατασταθεί η δημοκρατία μας και οι αξίες της».

Πριν από τρεις εβδομάδες ο 47χρονος δικηγόρος συνελήφθη στο Λος Άντζελες με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Στην ανακοίνωσή του, δεν κάνει καμία αναφορά στο περιστατικό αυτό, όμως καλεί το Δημοκρατικό κόμμα να επιλέξει έναν υποψήφιο ικανό να κερδίσει τις εκλογές έχοντας ως αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 01:53