ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ πιστεύει ότι το Παρίσι είναι στη Γερμανία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016, 00:03
ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ πιστεύει ότι το Παρίσι είναι στη Γερμανία
Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο twitter σχετικά με την επίθεση οπλισμένου άνδρα σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι και την εγκληματικότητα στη Γερμανία.

«Ένας άνδρας πυροβολήθηκε μέσα σε αστυνομικό σταθμό στο Παρίσι. Μόλις ανακοινώθηκε ότι η απειλή για τρομοκρατική ενέργεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η Γερμανία είναι χάλια, μεγάλο έγκλημα. Βάλτε μυαλό» έγραψε στο λογαριασμό του ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ.Πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για τις γεωγραφικές του γνώσεις υποστηρίζοντας πως ο Τραμπ υπέπεσε σε γκάφα ολκής, κατηγορώντας τον πως δεν γνωρίζει ότι το Παρίσι είναι η γαλλική πρωτεύουσα και πως δεν βρίσκεται στη Γερμανία.

Από την άλλοι οι υποστηρικτές του έσπευσαν να σημειώσουν ότι ο Τραμπ στο συγκεκριμένο tweet αναφέρεται σε δύο διαφορετικά περιστατικά βίας. Το ένα πρόκειται για την επίθεση του οπλισμένου άνδρα σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι και το άλλο στις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών, που διαπράχθηκαν στηνΚολωνία.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016, 00:03