Συνέχεια στην κόντρα του με τους Αφροαμερικάνους παίκτες του αμερικανικού φούτμπολ δίνει ο Ντόναλντ Τραμπ με πρόταση νομοθέτησης που έκανε, σχετικά με την ομοσπονδία του αθλήματος NFL.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε σήμερα να γίνουν αλλαγές στις διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας που αφορούν την Εθνική Ένωση Ποδοσφαίρου (NFL), τροφοδοτώντας περαιτέρω την αντιπαράθεση με την Ένωση και τους παίκτες για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται ο Ρεπουμπλικάνος, δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς το έθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για ποιο λόγο η NFL χαίρει τόσο μεγάλων φοροαπαλλαγών, ενώ την ίδια ώρα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον Εθνικό Ύμνο μας, τη Σημαία και το Έθνος; Αλλάξτε τη φορολογική νομοθεσία», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Κάποιοι παίκτες του αμερικανικού φούτμπολ, κυρίως Αφροαμερικανοί, επιλέγουν να γονατίσουν τις τελευταίες εβδομάδες όταν ανακρούεται ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ κατά την έναρξη των αγώνων για να διαμαρτυρηθούν για τις ανισότητες και τις διακρίσεις εις βάρος των Αφροαμερικανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς αποχώρησε από έναν αγώνα φούτμπολ, όταν οι παίκτες γονάτισαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης