Την απόφαση να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο και συγκεκριμένα ένα μικρόσωμο ημίαιμο Τσιουάουα 4 μηνών, πήραν οι αστυνομικοί που στελεχώνουν το τμήμα του Οχάιο, και όπως αναφέρουν η ποιότητα της καθημερινότητας τους στην δουλειά, έχει αλλάξει έκτοτε προς το καλύτερο.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, σκέφτηκε το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, μαθαίνοντας τις ιστορίες τετράποδων που θανατώθηκαν ή εκτοπίστηκαν κατά την διάρκεια του τυφώνα Φλόρενς. Έτσι λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα ήρθε ο Ζορό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λιλιπούτειο κουτάβι, απολαμβάνει τις βόλτες με το περιπολικό και ποζάρει όλο νάζια φορώντας το ειδικό γιλέκο των σκύλων Κ-9, παρά το γεγονός πως μάλλον… δεν έχει τα φόντα για να διαπρέψει ως αστυνομικός σκύλος.

Για την ώρα καθήκον του είναι να κάνει τους άνδρες της ασφάλειας λίγο πιο χαρούμενους κατά την διάρκεια των απαιτητικών βαρδιών τους λειτουργώντας μάλλον ως τετράποδος ψυχοθεραπευτής που απαλύνει το στρες ακόμα και των πολιτών που καταφεύγουν στην ασφάλεια.

Με άλλα λόγια να είναι η μασκότ του τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι άνδρες του τμήματος σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ο Ζορό να εκπαιδευτεί ως σκύλος θεραπείας που θα επισκέπτεται νοσοκομεία αλλά και σπίτια αρρώστων παιδιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης