Μια μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών, συνελήφθη στη Φλόριντα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κατηγορείται ότι απείλησε, με ανάρτησή της στο δίκτυο Snapchat, να σκοτώσει μαθητές από το σχολείο της, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ανήρτησε την Παρασκευή ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο που προτιμούν οι έφηβοι, προτού συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ και μεταφερθεί σε κέντρο ανηλίκων, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απειλή περιλάμβανε μια λίστα προσώπων που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε, με ονόματα μαθητών στο σχολείο Falcon Cove» που βρίσκεται στο Ουέστον, εξηγούν οι αρχές σε ένα δελτίου Τύπου.

«Μια άλλη απειλή δημοσιεύτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφερόταν ότι οι μαθητές δεν είναι ασφαλείς και ότι θα δολοφονηθούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου», συνεχίζει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Το Ουέστον, στο βόρειο Μαϊάμι, απέχει λίγες δεκάδες . από το Πάρκλαντ, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 ανθρώπους στο πρώην λύκειό του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διευκρινίζουν οι αρχές, για την ανάρτηση της 12χρονης ειδοποίησαν τις αρχές μια άλλη μαθήτρια και ένας από τους γονείς της.

Το κορίτσι παραδέχθηκε ότι έγραψε το μήνυμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης