Μια 69χρονη γυναίκα από το Πάιν Μπλαφ του Αρκάνσας, των ΗΠΑ κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της. Αιτία που «πυροδότησε» το χέρι της ήταν η… εμμονή του άνδρα της να παρακολουθεί ταινίες πορνό.

Η Πατρίσια Χιλ είχε επανειλημμένα ζητήσει από τον 65χρονο σύζυγό της, Φρανκ, να σταματήσει να βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, όπως συνήθιζε, έχοντας κάνει συνδρομή σε πορνογραφικό κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας όμως δεν σταματούσε τη συνήθειά του αυτή, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της. Είχε μάλιστα, μετατρέψει την αποθήκη που είχαν πίσω από το σπίτι τους, σε προσωπικό του χώρο, για να παρακολουθεί τις συγκεκριμένες ταινίες ανενόχλητος με τις ώρες. Η Χιλ μάλιστα είχε διακόψει δύο φορές τη συνδρομή στο κανάλι, όμως ο 65χρονος την ανανέωνε κρυφά.

Η ίδια βγήκε εκτός εαυτού, όταν μια μέρα, βλέποντας τον λογαριασμό της καλωδιακής τους τηλεόρασης, διαπίστωσε ότι ο άνδρας της είχε ενεργοποιήσει εκ νέου το κανάλι. Πήγε στην αποθήκη, όπου τον έπιασε «στα πράσα» να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα.

Οι οικία του ζευγαριού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλημμυρισμένη» από οργή, πήγε στο σπίτι τους, πήρε το όπλο που είχαν για αυτοπροστασία, επέστρεψε στην αποθήκη και τον πυροβόλησε δύο φορές.

Σημειώνεται ότι, αφού πυροβόλησε τον σύζυγό της, η Χιλ κάλεσε η ίδια την αστυνομία και δήλωσε την ενοχή της: 

 

«Έχασε το μυαλό της, βγήκε εκτός εαυτού. Δεν προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια, ομολόγησε αμέσως τι είχε κάνει», ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που αντιμετωπίζει πλέον ποινή πολυετούς κάθειρξης για δολοφονία. 

Όπως επισήμανε, η πορνογραφία στο μυαλό της συντηρητικής γυναίκας «ισοδυναμούσε με προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και απέναντι στον Θεό».

Πηγή: dailymail.co.uk

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης