Είναι προφανές για κάποιους ότι το αμερικάνικο σύστημα είναι διεφθαρμένο, λειτουργεί για λογαριασμό των πλουσίων και εκείνων που απασχολούνται είτε άμεσα είτε έμμεσα από την κυβέρνηση και ή από το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα.

Να ψηφίσουν αυτοί, οποιονδήποτε από τους υποψηφίους είναι μια ψήφος για να συνεχιστεί η διαφθορά και η καταστροφή της χώρας τους, του πλανήτη και του μέλλοντος των επόμενων γενεών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτείνουν δε, σε όσους από συμφωνούν με αυτήν τη δήλωση να πάνε στο εκλογικό τμήμα και να γράψουν στο ψηφοφοδέλτιο, “Κανένα από τα παραπάνω”.

 Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει να υπολογισθούν πόσοι συμπολίτες τους γνωρίζουν ότι πρέπει να πετάξουν όλα όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση και αποκαταστήσουν ένα σύστημα που λειτουργεί για το 100% των Αμερικανών.

Γερουσιαστής Μπέρνι: Ο Trump απειλή για τη δημοκρατία μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιγράφει αυτό που βλέπει ως «τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα από έναν πρόεδρο που τον χαρακτηρίζει ότι είναι παθολογικός ψεύτης, ο οποίος έχει ισχυρές αυταρχικές τάσεις, που ούτε καταλαβαίνει ούτε σέβεται το σύνταγμα και είναι διατεθειμένος να υπονομεύσει την αμερικανική δημοκρατία για να παραμείνει στην εξουσία.”

Είμαστε η μόνη μεγάλη χώρα στη γη, που δεν εγγυόμαστε την υγειονομική περίθαλψη σε όλους τους ανθρώπους ως ανθρώπινο δικαίωμα. Περισσότεροι  από 90 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι ανασφάλιστοι ή λιγότερο ασφαλισμένοι και πληρώνουμε μακράν τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο για συνταγογραφούμενα φάρμακα. Όλα αυτά τα θέματα και άλλα είναι εξαιρετικά σημαντικά και πρέπει να είναι τα θέματα που συζητούνται σε αυτήν την προεκλογική καμπάνια.

Πρέπει να διασφαλίσουμε σε αυτήν την άνευ προηγουμένου στιγμή στην αμερικανική ιστορία, ότι πρόκειται για ελεύθερες και δίκαιες εκλογές – εκλογές στις οποίες δεν εκφοβίζονται οι ψηφοφόροι, εκλογές στις οποίες μετράνε όλες οι ψήφοι και εκλογές στις οποίες ο ηττημένος αποδέχεται το αποτέλεσμα .

Δεν είναι απλώς εκλογή μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, αλλά εκλογή μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της δημοκρατίας και η δημοκρατία πρέπει να κερδίσει.

Σύνταξη Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης