Μπροστά σε ένα σκηνικό φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στη Φλόριντα προκειμένου να συλλάβουν έναν ύποπτο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σε διάφορα ψυγεία διάσπαρτα στο σπίτι ο 55χρονος Νταγκ Ουέστκοτ είχε τοποθετήσει 50 ψόφιες γάτες ενώ είχε άλλες 35 ζωντανές.

Παράλληλα από τις πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες ξεχείλιζαν από περιττώματα, αναδύονταν τόσο αηδιαστικές οσμές που οι αστυνομικοί της κομητείας του Παλμ Μπιτς (νοτιοανατολικές ΗΠΑ) έπρεπε να φορέσουν προστατευτικές μάσκες προκειμένου να μπουν στο σπίτι, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 50 κουφάρια είχαν τοποθετηθεί σε 4 ψυγεία στο σπίτι που βρίσκεται στο Λέικ Ουόρθ.

Οι γείτονες του 55χρονου κάνουν λόγο για παράξενη συμπεριφορά εκ μέρους του καθώς είχε την τάση να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά.

Ο Ντέιβιντ Ουαλέσκι, υπεύθυνος μιας τοπικής οργάνωσης για την προστασία των ζώων, εξήγησε στην εφημερίδα ότι ο Νταγκ Ουέστκοτ αρνήθηκε να αποχωριστεί τις ζωντανές γάτες. Ένας δικαστής θα αποφανθεί σε διάστημα 30 ημερών τι θα απογίνουν οι γάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης