Υπάλληλος του Ελληνοαμερικανού Σαββόπουλου ο ύποπτος για το μακελειό στην Ουάσιγκτον

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 22:47
Υπάλληλος του Ελληνοαμερικανού Σαββόπουλου ο ύποπτος για το μακελειό στην Ουάσιγκτον
Στην επιχείρηση του δολοφονηθέντος Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλος είχε εργαστεί ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του Έιμι, του 10χρονου γιου τους και μίας οικιακής βοηθού, στις 13 Μαΐου, όπως αποκάλυψε η αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσιγκτον, Κάθι Λάνιερ.

«Σε αυτό το στάδιο των ερευνών δεν φαίνεται να πρόκειται για ένα τυχαίο έγκλημα. Υπάρχει σύνδεση μεταξύ του υπόπτου και της επιχείρησης της οικογένειας Σαββόπουλος» επισήμανε η ίδια.

«Πιστεύω ότι ακόμα και η οικογένειά του τον προτρέπει να παραδοθεί» προσέθεσε, υπογραμμίζοντας ότι έχει λάβει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εκείνος βρισκόταν το πρωί της Πέμπτης στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, η σύντροφός του διαμένει σε αυτή τη συνοικία της Νέας Υόρκης.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος της Ουάσιγκτον Μίριελ Μπάουσερ χαρακτήρισε το τετραπλό φονικό «διαβολική ενέργεια» και απηύθυνε έκκληση στην αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον καταζητούμενο άνδρα.

O ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε σε μία εύπορη συνοικία της Ουάσιγκτον αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, χάρη στα ίχνη DNA του που εντόπισαν οι Αρχές στα υπολείμματα μιας πίτσας.

Η αστυνομία γνωστοποίησε νωρίτερα ότι έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Daron Dylon Wint στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για τον θάνατο του πλούσιου επιχειρηματία.

Οι φόνοι διαπράχθηκαν την 13η Μαΐου στην οικία του πολυεκατομμυριούχου και της οικογένειάς του. Τα θύματα είχαν δεθεί και κακοποιηθεί, ενώ ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι.

Ο Σαββόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works, μίας εταιρείας που εδρεύει στο Μέριλαντ και η οποία κατασκευάζει υλικά οικοδομών.

Η μπλε του Πόρσε, που είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλειμμένη και καμμένη σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 23:00