Η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάγια Ριβέρα πέθανε από τυχαίο πνιγμό, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Καλιφόρνιας έπειτα από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της.

«Αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός και ο τρόπος θανάτου είναι το ατύχημα» ανέφερε ο ιατροδικαστής της κομητείας Βεντούρα. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 33χρονης, η οποία είχε γίνει γνωστή από τον ρόλο της στο τηλεοπτικό μιούζικαλ «Glee», χάθηκαν έπειτα από μια βόλτα με βάρκα που είχε πάει την περασμένη Τετάρτη με τον γιο της στη λίμνη Πίρου βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος της βρέθηκε να κοιμάται μέσα στη βάρκα και είπε τους αστυνομικούς ότι η μητέρα του κολυμπούσε και δεν ανέβηκε ποτέ στη βάρκα. Έπειτα από έρευνες, δύτες εντόπισαν τη Δευτέρα το πτώμα της.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι «διενεργήθηκαν ακτινογραφίες και πλήρης νεκροτομή. Τα ευρήματα της νεκροτομής συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση της σορού συμφωνεί με τον χρόνο που χάθηκε μέσα στη λίμνη. Δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή ίχνη νοσήματος».

«Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση της σορού ότι πιθανόν να έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της ναρκωτικά ή αλκοόλ, ωστόσο θα διενεργηθεί τοξικολογική εξέταση» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ριβέρα είχε παντρευτεί το 2014 τον ηθοποιό Ράιαν Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι πατέρας του γιου της. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2018, ανέλαβαν από κοινού την επιμέλεια του παιδιού τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης