Στην αγκαλιά του Μορφέα βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron και δυστυχώς για εκείνον το γεγονός διέρρευσε στα Μ.Μ.Ε. της ευρωπαϊκής χώρας.

«Λογικό» θα πει κάποιος. Άνθρωπος είναι, τόσα προβλήματα έχει στο κεφάλι του, είναι δυνατόν να μην ξεκουραστεί; Το θέμα όμως είναι πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έρχεται για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε δύσκολη θέση λόγω μιας επίμαχης φωτογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά την… γκάφα έκανε η ίδια του η κουνιάδα, ονόματι Alice Sheffield, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χάρη, έχοντας ως φόντο τα… γυμνά πόδια του κοιμώμενου πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Dailymail», το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20 στην Αγ. Πετρούπολη, όπου κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η κατάσταση στη Συρία και ο καθορισμός των μετέπειτα κινήσεων της διεθνούς κοινότητας απέναντι στο καθεστώς του προέδρου, Bashar al-Assad. Όπως είχε γίνει γνωστό, οι διαβουλεύσεις ήταν έντονες και διήρκεσαν αρκετές ώρες, κυρίως λόγω της αμετάβλητης στάσης της Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται πως ταλαιπώρησε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ξαπλώσει στο… νυφικό κρεβάτι, προκειμένου να είναι «φρέσκος» στη διάρκεια της τελετής. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, κοντά στην πόλη Γιορκ.

Πάντως, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως ο David Cameron δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, καθώς στην προκειμένη περίπτωση φρόντισε να έχει μαζί του στο κρεβάτι το περίφημο κόκκινο μεταλλικό κουτί, μέσα στο οποίο φυλάσσονται απόρρητα δημόσια έγγραφα και το οποίο είχε ξεχάσει νωρίτερα μέσα στο… τρένο!.

Διαβάστε επίσης:
Η φωτογραφία που κάνει «θραύση» στο διαδίκτυο, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 23:42
Σάλος στη Βρετανία, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013, 18:55

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης