Δύο άνδρες συνελήφθησαν σήμερα τα χαράματα στο αεροδρόμιο «Πιερ Έλιοτ Τρουντό» του Μόντρεαλ, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στις βαλίτσες τους, ενώ οι δύο επιβάτες θα αναχωρούσαν εκείνη την ώρα από το αεροδρόμιο.

Οι φρουροί ασφάλειας εντόπισαν το ύποπτο αντικείμενο τα ξημερώματα και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία προς βοήθεια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Μόντρεαλ, Σιμόν Ντελόρμ, δήλωσε πως το αντικείμενο βρέθηκε σε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή την ώρα βρίσκονται στον ανακριτή, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί είχαν ύποπτο πακέτο στις αποσκευές τους» είπε ο Ντελόρμ. Η Αστυνομία του Μόντρεαλ έχει εξαπολύσει ομάδα σκύλων και ειδικές δυνάμεις στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ, καθώς η κατάσταση παρακολουθείται στενά.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβατών και πληροφορίες για τι είδους αντικείμενο εντοπίσθηκε. Αυτή τη στιγμή πάντως, στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ σημειώνονται καθυστερήσεις σε διεθνείς πτήσεις, εξαιτίας της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης