Τnν πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξή του έδωσε σήμερα ο γιoς του Ariel Castro, στην οποία κυριολεκτικά κατακεραύνωσε τα απίστευτα εγκλήματα του πατέρα του.

Δεν έχω κανένα σκοπό να επισκεφθώ αυτόν τον άνθρωπο στη φυλακή, εκεί πρέπει να ανήκει για το υπόλοιπο της ζωής του, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Antony Castro στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Ariel Castro ομολόγησε την ενοχή του για τις 937 (!) συνολικά κατηγορίες που του καταλόγισε το Δικαστήριο του Οχάιο, προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπος με την εσχάτη των ποινών, η οποία στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ βρίσκεται εν ισχύ.

Σχολιάζοντας την ποινή των ισοβίων (πραγματικών «ισοβίων») που επεβλήθη στον πατέρα του, o Antony Castro δεν θα μπορούσε να είναι πιο συγκεκριμένος:

Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ζωή ενός ανθρώπου ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει τις παρορμήσεις του και προβαίνει σε τέτοιες πράξεις, δεν μπορεί να έχει καμία αξία. Η θέση ενός τέτοιου ανθρώπου είναι πίσω από τα κάγκελα για το υπόλοιπο της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Δήλωσε ένοχος για να γλυτώσει τη θανατηφόρο ένεση, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 19:55

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης