Μια νεαρή Βρετανίδα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ισπανίας ύστερα από πτώση της από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αιτία της πτώσης της είναι ότι η γυναίκα υπνοβατούσε.

Η άτυχη 24χρονη νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη σε νοσοκομείο της Μάλαγα ενώ έχει σπάσει τα πλευρά, τη λεκάνη και τους ώμους της. Παράλληλα έχει εγκεφαλική αιμορραγία και έναν τρυπημένο πνεύμονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν σκοτώθηκε γιατί το σώμα της λόγω της υπνοβασίας δεν ήταν «σφιγμένο». Η νεαρή κοπέλα είχε πάει στην Ισπανία μαζί με ακόμα 14 γυναίκες με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της μητέρας της, η οποία και βρίσκεται στο πλευρό της.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η κοπέλα δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ δεν είχε κάνει χρήση φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών.

Δυστυχώς, η οικογένεια της Βρετανίδας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει το νοσοκομείο καθώς η κοπέλα είναι ανασφάλιστη. Οι συγγενείς της άτυχης 24χρονης πραγματοποιούν έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα που είναι απαραίτητα για την νοσηλεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης