Οι γονείς του μικρού Έισα Κινγκ, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς πήραν χωρίς ιατρική άδεια το άρρωστο παιδί τους από νοσοκομείο του Σαουθάμπτον της Βρετανίας και το μετέφεραν στην Ισπανία, υποσχέθηκαν βγαίνοντας από την ισπανική φυλακήνα επισκεφθούν τον πεντάχρονο γιο τους «το συντομότερο δυνατό».

«Θα δούμε το γιο μας το συντομότερο δυνατόν. Θα πεθαίνουμε μέχρι να δούμε το πρόσωπό του» είπε ο πατέρας του Έισα, Μπρέτ Κινγκ, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από την φυλακή του Σότο ντελ Ρεάλ πριν επιβιβαστεί με τη σύζυγό του σε ένα αυτοκίνητο για να αναχωρήσουν από τον τόπο κράτησής τους. «Ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ την Ισπανία που μας βοήθησε. Ευχαριστώ την Αγγλία που μας βοήθησε», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη νότια Ισπανίας, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από τη Βρετανία, με την κατηγορία της απαγωγής και της μεταφοράς χωρίς ιατρική άδεια του γιατρού του πεντάχρονου. Η βρετανική δικαιοσύνη τελικά διέταξε την Τρίτη να αρθεί το ένταλμα, επιτρέποντας έτσι την απελευθέρωση του ζευγαριού. Από το Σάββατο όταν και βρέθηκε, ο Έισα (ο οποίος πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο) νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο στη Μάλαγα.

Ο πατέρας του μικρού εξήγησε ότι είχαν πάρει το παιδί τους στην Ισπανία με την ελπίδα να πουλήσουν ένα σπίτι εκεί και να πληρώσουν για μια εναλλακτική θεραπεία η οποία δεν παρέχεται στο Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθεροι οι γονείς του 5χρονου που πάσχει από όγκο
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 23:02

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης