Ισπανία: Συνελήφθη φαρσέρ που έσπερνε τον τρόμο προειδοποιώντας για βόμβες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 14:05
Ισπανία: Συνελήφθη φαρσέρ που έσπερνε τον τρόμο προειδοποιώντας για βόμβες

Στη σύλληψη φαρσέρ ο οποίος είναι ύποπτος για αρκετές ψεύτικες προειδοποιήσεις για βόμβα προχώρησαν σήμερα οι Αρχές στην Ισπανία.

Ο συλληφθείς φέρεται να είναι εκείνος ο οποίος είχε προκαλέσει αναταραχή στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας σε ουρανοξύστη, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εκκενώσουν το κτήριο στο οποίο στεγάζονται τέσσερις πρεσβείες.

Ο ύποπτος αυτός, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη το απόγευμα, προειδοποίησε στις 16 Απριλίου για βόμβα στην πρεσβεία της Αυστραλίας στη Μαδρίτη, αναγκάζοντας τις αρχές να απομακρύνουν τον κόσμο από τον ουρανοξύστη Torrespacio, στον οποίο στεγάζονται και οι πρεσβείες της Βρετανίας, του Καναδά και της Ολλανδίας.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης της δημόσιας τάξης, ευθύνεται επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, για ψεύτικο συναγερμό για βόμβα στις 11 Απριλίου στην πρεσβεία του Ισημερινού στη Μαδρίτη.

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός εξάλλου στην αστυνομία για «ψεύτικη απειλή κατά ενός γερμανικού ιδρύματος που βρίσκεται στην Μαδρίτη», διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 14:12