Ζωντανός σε ένα δάσος στην Ιταλία βρέθηκε ένας Ισπανός γιατρός 19 χρόνια μετά την εξαφάνισή του και πέντε χρόνια αφότου κηρύχθηκε νεκρός από την οικογένειά του.

Ο 47χρονος σήμερα Κάρλος Σάντζες Ορτίζ ντε Σαλαζάρ εντοπίστηκε από δύο κυνηγούς μανιταριών στην Τοσκάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού έδειξε στους δύο άνδρες το διαβατήριό του ως απόδειξη της ταυτότητά του είπε: «Είμαι Ισπανός, το όνομά μου είναι Κάρλος και ζω εδώ από το 1997. Δεν θέλω να ζω με τους ανθρώπους. Τώρα που με βρήκατε θα πρέπει να φύγω από εδώ».

Η οικογένειά του ενημερώθηκε για τον εντοπισμό του και επιβεβαίωσαν ότι προκειται για τον γιο τους, όταν είδαν τις φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησαν να τον βρουν, αλλά ο Κάρλος είχε ήδη μετακινηθεί σε άλλο μέρος.

«Είναι ο γιος μας είναι ο Κάρλος. Είναι ζωντανός και είναι το πιο σημαντικό» δήλωσαν οι γονείς του στην Corriere della Sera. «Σεβόμαστε τη θέληση και την ελευθερία του, αλλά δεν φεύγουμε πριν τον κρατήσουμε στα χέρια μας έστω και για τελευταία φορά» πρόσθεσε η μητέρα του.

Ο γιατρός έφυγε από το σπίτι του στη Σεβίλλη το 1996 σε μία κρίση σοβαρής κατάθλιψης. 14 χρόνια αργότερα ανακηρύχθηκε νεκρός από τις ισπανικές Αρχές. Τελικά όμως όπως αποδείχθηκε, ζούσε ως ερημίτης στην Μαρέμα της Ιταλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης