Τις 118.538 έφθασαν συνολικά οι περιπτώσεις μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στο Ισραήλ, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.942 νέα κρούσματα, ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού αυξήθηκε στους 957 νεκρούς, καθώς άλλοι 18 άνθρωποι υπέκυψαν στην COVID-19 το προηγούμενο 24ωρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αριθμός των ασθενών οι οποίοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε σε 414 από 437, ενώ συνολικά οι άνθρωποι που παραμένουν σε νοσοκομεία είναι 860 από τα 21.367 λεγόμενα ενεργά κρούσματα.

Οι ασθενείς που έχουν αναρρώσει έφθασαν τους 96.214 (+1.205 σε 24 ώρες), πάντα σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Υγείας.

Νωρίτερα χθες, η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Ισραήλ απείλησε να προκηρύξει γενική απεργία εξαιτίας του σχεδίου του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών στον δημόσιο τομέα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνδικαλιστική οργάνωση ανήγγειλε ότι διαπιστώνεται εργασιακή διαφορά, κάτι που σημαίνει ότι έπειτα από δύο εβδομάδες θα αποκτήσει από νομική σκοπιά δικαίωμα να προκηρύξει εθνική γενική απεργία.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης