Αναχαιτίστηκε ρουκέτα με στόχο περιοχή της Ιερουσαλήμ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 04:00
Αναχαιτίστηκε ρουκέτα με στόχο περιοχή της Ιερουσαλήμ
Μια ρουκέτα αναχαιτίστηκε από το αντιπυραυλικό σύστημα εκτός του αστικού ιστού της Ιερουσαλήμ χωρίς να αναφερθούν τυχόν θύματα ή ζημιές, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αστυνομικές αρχές.

Η ρουκέτα ήταν η τελευταία από μια σειρά ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας καθώς οι Παλαιστίνιοι επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων με την εκτόξευση περισσότερων από 30 ρουκετών μία εκ των οποίων κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο στο Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η οργάνωση της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τις περισσότερες από τις επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και αυτή που εκτοξεύτηκε εναντίον της Ιερουσαλήμ.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ ως υπεύθυνο για τη αναζωπύρωση της βίας στη Γάζα και προειδοποίησε ότι το Ισραήλ δεν θα είναι «ασφαλές» όσο δεν είναι ασφαλείς οι Παλαιστίνιοι. «Το Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές έως ότου ο παλαιστινιακός λαός ζήσει με ασφάλεια, και είναι το Ισραήλ που έχει ξεκινήσει (την αναζωπύρωση της βίας)» δήλωσε ο Αζάτ αλ Ρίσκ.

Διαβάστε επίσης: «Η εκεχειρία είναι νεκρή και το Ισραήλ είναι υπεύθυνο»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 03:36

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τις ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 02:48

Γάζα: Αγωνία μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 00:24

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 04:00