Ένας Παλαιστίνιος επιχείρησε σήμερα να μαχαιρώσει αστυνομικό κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ πριν πέσει νεκρός από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με τις ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.

«Αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο που κίνησε τις υποψίες τους. Πλησίασαν για να το ελέγξουν. Τότε ο τρομοκράτης έβγαλε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό πριν πέσει νεκρός» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι πρόκειται για Παλαιστίνιο, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την 1η Οκτωβρίου επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στόχων που πραγματοποιούν μεμονωμένα Παλαιστίνιοι και συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών στρατιωτών έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 132 Παλαιστίνιους, 19 Ισραηλινούς, έναν Αμερικανό και έναν από την Ερυθραία, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP). Στην πλειονότητά τους οι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την ώρα των επιθέσεων με μαχαίρι (τις περισσότερες φορές), με όπλο και αυτοκίνητο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:
Νέες επιθέσεις με μαχαίρι κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015, 15:11

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης