Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων εισέβαλε την Τετάρτη στην κατοικία του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο φύλακας έριξε προειδοποιητική βολήΠληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο φύλακας έριξε προειδοποιητική βολή.
Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
«Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς, ή για συλλήψεις και το συμβάν θεωρείται λήξαν» τόνισε στο πρακτορείο Reuters ο Αλπ Ασλαντογκάν, υπεύθυνος Tύπου του Γκιουλέν.

Περιπολικά της αστυνομίας της Πολιτείας της Πενσυλβάνια εθεάθησαν γύρω από το περιφραγμένο συγκρότημα και στο Σέιλορσμπουργκ,στα Ποκόνο Όρη, σύμφωνα με φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από τοπικούς δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η αστυνομία, που έφυγε από το σημείο μία ή δύο ώρες αργότερα δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο. Ωστόσο ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δυνάμεις της ερευνούσαν ένα αδιεκρύνιστο περιστατικό.

Ο Γκιουλέν κατηγορείται από την Άγκυρα για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Αστυνομικές δυνάμεις έξω από το σπίτι του Γκιουλέν
Το Tweet της δημοσιογράφου Carmell Mataloni από το δίκτυο WNEP, που βρίσκεται στο σημείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης