Ιταλία: Θύμα βιασμού 19χρονη Αμερικανίδα με συνθετικό ναρκωτικό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 00:52
Ιταλία: Θύμα βιασμού 19χρονη Αμερικανίδα με συνθετικό ναρκωτικό

Θύμα βιασμού με την χρήση συνθετικού ναρκωτικού έπεσε μια 19χρονη Αμερικανίδα φοιτήτρια στη Ρώμη και συγκεκριμένα στην ιστορική περιοχή Τεστάτσιο, όπως κατήγγειλε η ίδια στις αστυνομικές αρχές.

«Ξέρω μόνον ότι ξύπνησα με έναν άγνωστο να βρίσκεται επάνω μου. Επί ώρες, με είχε καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να μπορώ να κουνηθώ» δήλωσε το θύμα, στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

Tο μόνο που η κοπέλα μπόρεσε να προσθέσει είναι ότι την ημέρα πριν από το τρομερό αυτό συμβάν, είχε βγει με φίλες της και είχαν πάει σε μαγαζί του Τεστάτσιο, για να πιουν ένα ποτό. Στο μαγαζί, γνώρισε έναν 30χρονο, ο οποίος της πρόσφερε κοκτέιλ. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ποτό περιείχε, όπως φαίνεται, το Ghb, γνωστό και ως «ναρκωτικό του βιασμού».

Η κοπέλα είχε έρθει στην Ρώμη για να παρακολουθήσει έναν κύκλο μαθημάτων σε ιδιωτικό, αμερικανικό πανεπιστήμιο. Μετά την καταγγελία της αποφάσισε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού πρώτα πήγε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση.

Όπως υπογραμμίζουν οι Ιταλοί σχολιαστές, το τελευταίο αυτό τραγικό συμβάν αυξάνει την ήδη μεγάλη ανησυχία για την χρήση συνθετικών ναρκωτικών που διαλύονται στα ποτά, και κάνουν νεαρές γυναίκες να μην μπορούν να αμυνθούν και να αντισταθούν στους βιαστές τους.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 00:55