Προσωρινή κράτηση δύο νέων διέταξαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου, με την κατηγορία σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε βάρος νεαρών γυναικών, που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ντουόμο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο νέοι είναι 22 και 19 ετών, και η κράτησή τους αποφασίστηκε βάσει των μαρτυριών των τουλάχιστον εννέα γυναικών που έπεσαν θύματα παρενόχλησης. Όπως γράφει ο Τύπος, οι δράστες ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι στα σπίτια 18 νέων που φέρονται να πήραν μέρος στην οργανωμένη αυτή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος των γυναικών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες με κάποια δικαιολογία και αμέσως μετά, άλλοι δεκαπέντε περίπου, έσπευδαν στο ίδιο σημείο δημιουργώντας ένα «τείχος», με στόχο να παρενοχληθούν οι νεαρές γυναίκες χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

«Αισθανθήκαμε τα χέρια τους σε όλο μας το σώμα, ήταν σοκαριστικό», δήλωσαν την Πρωτοχρονιά δύο Γερμανίδες τουρίστριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους δύο εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, «οι νέοι αυτοί επωφελήθηκαν της Πρωτοχρονιάς για να διαπράξουν τα αδικήματα θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μην τιμωρηθούν και επιτέθηκαν με τρομακτική βία στα θύματά τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης