Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της βόρειας Ιταλίας. 16 μαθητές σκοτώθηκαν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της πυροσβεστικής, όταν λεωφορείο -που κατευθυνόταν στη Βενετία με μαθητές από την Ουγγαρία- προσέκρουσε σε πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τραγωδία στη Βερόνα – Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από την Ουγγαρία Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν Ούγγροι μαθητές, ηλικίας 14 με 18 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο Agi, το δυστύχημα σημειώθηκε σε έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία.

Το λεωφορείο επέστρεφε από το Παρίσι στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πυροσβεστική ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πρόσκρουση. «Υπάρχουν πολλά θύματα», πρόσθεσε.

Δεκάδες ακόμη άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 50 επιβάτες, εκ των οποίων οι 15 απουσίαζαν από την καταμέτρηση μετά το δυστύχημα.

Στις φλόγες το σχολικό λεωφορείο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης