Ιταλία: Βερόνικα Λάριο εναντίον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη διατροφή

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 18:42
Ιταλία: Βερόνικα Λάριο εναντίον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη διατροφή
Η Βερόνικα Λάριο αποφάσισε την Τετάρτη να προσφύγει στο Ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης του εφετείου του Μιλάνου η οποία κατήργησε την διατροφή 1,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα, την οποία της κατέβαλε ο πρώην σύζυγός της Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι συνήγοροι της κυρίας Λάριο τόνισαν ότι θεωρούν βαθιά άδικη την απόφαση του εφετείου της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Πολλοί σχολιαστές, όμως, υπογραμμίζουν ότι η προσφυγή της πρώην κυρίας Μπερλουσκόνι δεν μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτή από το Ανώτατο Δικαστήριο. Η πρόβλεψη αυτή οφείλεται στο ότι ο ίδιος ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας, πρόσφατα, όρισε ότι αν η σύζυγος είναι οικονομικά αυτόνομη, δεν δικαιολογείται η καταβολή διατροφής για τις προσωπικές της ανάγκες από τον πρώην άνδρα της.

Προς το παρόν, πάντως, η Βερόνικα Λάριο δεν προκύπτει να επέστρεψε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα χρήματα που της είχε καταβάλλει από τον Μάρτιο του 2014. Το σχετικό καθαρό ποσό ανέρχεται σε περίπου σαράντα τρία εκατομμύρια ευρώ, συν τα δικαστικά έξοδα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 18:42