Τριάντα έξι λεπτά καθημερινά, εννέα μέρες κάθε χρόνο ή 1,5 χρόνο σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι απελπισμένοι οι Βρετανοί, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα!

Η έρευνα έγινε σε 2.000 Βρετανούς από 18 έως 65 ετών και κύριες αιτίες της απελπισίας είναι το υψηλό κόστος διαβίωσης, τα οικονομικά προβλήματα αλλά και τα περιττά κιλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο αναλυτικά, τέσσερις στους δέκα απάντησαν πως αισθάνονται απελπισία, όταν αναλογίζονται τα χρέη τους, το 25% επειδή δεν ζει όπως θα ήθελε και δύο στους δέκα για προβλήματα υγείας που έχουν οι ίδιοι ή αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η απελπισία κάνει αρκετούς να δυσκολεύονται τόσο στο να εργαστούν όσο και στο να κοιμηθούν.
 
Ένας στους 10 από τους εθελοντές δήλωσε ότι αισθάνεται απελπισμένος περισσότερο από 2 ώρες την ημέρα και το 50% πως πλέον η αγωνία καταστρέφει την υγεία του.
 
Οι ερευνητές από τον κοινωφελή οργανισμό Everyman Campaign είπαν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι πια τα οικονομικά έχουν κατακυριεύσει τις σκέψεις μας, παραγκωνίζοντας «παραδοσιακές» αιτίες άγχους, όπως η σεξουαλική ζωή και η υγεία.
 
Επίσης, η μελέτη έδειξε πως τρεις στους δέκα έχουν πια φτάσει στην κατάθλιψη εξαιτίας της απελπισίας τους, ένας στους δέκα αντιμετωπίζει προβλήματα και στη σχέση με τα παιδιά του και ένας στους 20 έχασε φίλους εξαιτίας της.
 
Οι μισοί εθελοντές είπαν πως αδυνατούν να πάψουν να αισθάνονται έτσι και ένας στους τρεις δήλωσε πως δεν έχει κάποιον, για να μοιραστεί τους φόβους του.
 
Το 40% πιστεύει πως γεννήθηκε για να ανησυχεί και να απελπίζεται, με τους 7 στους 10 να επιθυμούν να μην αγωνιούν τόσο πολύ.

Πηγή:cosmo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης