Τα 15 χιλιόμετρα έφτασε σήμερα η ουρά των αυτοκινήτων στην Κακαβιά με προορισμό την Ελλάδα. Το κομβόι των αυτοκινήτων ξεκινά από το ύψος του χωριού Γιωργουτσάτες και όπως όλα δείχνουν η ταλαιπωρία των οδηγών θα συνεχιστεί για πολλές ώρες ακόμη.

Αναγνώστες του zougla.gr αναφέρουν ότι υπάρχει μόνο ένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο σημείο και διενεργεί τα τεστ, γι’ αυτό και έχει δημιουργηθεί αυτή η ατελείωτη ουρά χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυξημένη κίνηση οφείλεται στα έκτακτα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού, δίχως όμως να προνοήσει να ενισχύσει με προσωπικό την Κακαβιά για την αποσυμφόρηση της κίνησης.

Με τα μέτρα που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, η Κακαβιά λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αυτό υποστελεχωμένο λαμβάνει δείγμα από τους ταξιδιώτες.

Μετά τις 16 Αυγούστου από την Κακαβιά θα περνούν 750 αυτοκίνητα την ημέρα και θα επιβληθεί 7ήμερη καραντίνα, ενώ μετά τις 17 Αυγούστου απαιτείται προσκόμιση αρνητικού τεστ κορωνοϊού 72 ωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από αναγνώστη του zougla.gr: 

Δείτε το βίντεο:

 

Mε πληροφορίες από himara.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης