Καλλονή πρώην μοντέλο στην κυβέρνηση της Βραζιλίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 18:22
Καλλονή πρώην μοντέλο στην κυβέρνηση της Βραζιλίας

Στη νέα βραζιλιάνικη κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από ισχυρές γυναίκες, μια 27χρονη πρώην βασίλισσα της ομορφιάς συναγωνίζεται με την πρόεδρο της χώρας, Ντίλμα Ρουσέφ, για το ποια θα κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης.

Οι φωτογραφίες της Μαρσέλα Τεμέρ και του 70χρονου συζύγου της, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μισέλ Τεμέρ, φιγουράρουν για δεύτερη ημέρα στα πρωτοσέλιδα των βραζιλιάνικων εφημερίδων, αφού το ζευγάρι τράβηξε επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων της Ρουσέφ.

Η κατάξανθη απόφοιτος της νομικής γνώρισε τον σύζυγό της πριν από επτά χρόνια, όταν σε μια εκδήλωση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Σάο Πάολο, του ζήτησε μια φωτογραφία και εκείνος σε αντάλλαγμα ζήτησε το τηλέφωνό της.

«Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην περίπτωσή μας» είπε η Μαρσέλα Τεμέρ. «Είναι σαν ο Μισέλ να είναι 30 χρόνων. Ακούγεται αστείο να το λέμε, αλλά είναι η αλήθεια» πρόσθεσε.

Η Τεμέρ σκοπεύει να δώσει εξετάσεις, για να πάρει την άδεια να ασκεί δικηγορία, και κατόπιν να αναλάβει κάποιο φιλανθρωπικό έργο.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 18:22