Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στον Καναδά για τον εντοπισμό δύο ανδρών οι οποίοι είχαν απαγάγει έναν ανήλικο και τον κακοποιούσαν σεξουαλικά για τουλάχιστον 10 ημέρες

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, πρόκειται για έναν 16χρονο ο οποίος εμφανίστηκε σε ένα σπίτι στο Άπερ Τσέλσι της Νέας Σκωτίας, φορώντας μόνο ένα καπέλο και μια ζακέτα την ίδια στιγμή που τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα με αλυσίδες. Όπως εξήγησε στους κατάπληκτους ενοίκους του σπιτιού, είχε δραπετεύσει από δύο άνδρες που τον κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα γειτονικό σπίτι για χρονικό διάστημα που δεν μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια (από 10 έως 14 ημέρες). Όταν κατάφερε να ξεφύγει, παρέμεινε για αρκετή ώρα κρυμμένος μέσα στο δάσος προκειμένου να μην τον εντοπίσουν οι βασανιστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι που υπέδειξε ο νεαρός ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, με τα στοιχεία των δύο υπόπτων να ταυτοποιούνται και να δίνονται στη δημοσιότητα. Όπως μετέδωσε το Associated Press, ο ένας εξ αυτών είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς είχε διωχθεί ποινικά το 2010 για σεξουαλική κακοποίηση δύο αγοριών.

Ο 16χρονος, που είναι άστεγος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για την ένταξή του σε πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης