Παρακάτω θα παρακολουθήσετε τις κινήσεις τριών ανδρών την ώρα που αποπειρώνται να συγκαλύψουν έναν φόνο.

Ο Geoffrey Reed ήταν ένας παιδόφιλος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους Stuart Wareham, 26 ετών, Benjamin Walter, 22 ετών και Lee Wareham, 33 ετών, τον Ιούνιο του 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη και τελικά καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για το φόνο του παιδόφιλου. Οι αδελφοί Stuart Wareham, Lee Wareham και ο Walter καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του Reed στο διαμέρισμα του στην περιοχή Dorset της Αγγλίας.

Ένας δικαστής ισχυρίστηκε ότι ο Stuart «δεν οργάνωσε τη δολοφονία του Reed επειδή τον θεωρούσε παιδόφιλο, αλλά για να πάρει το διαμέρισμά του».

Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, εμφανίζονται οι άνδρες να μεταφέρουν το πτώμα του 57χρονου Reed και εν συνεχεία να το θάβουν σε αγροτική κοντά στο Poole.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο εκ των ανδρών καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 18 ετών έκαστος, ενώ ο Stuart που κρίθηκε ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της δολοφονίας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών. O Reed είχε καταδικαστεί το 2002 για το βιασμό τεσσάρων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ενός ανήλικου παιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης