Σε ιδιωτικό μαιευτήριο έχει εισαχθεί από τις 16.00 (τοπική ώρα Γαλλίας) η Κάρλα Μπρούνι. Οι φήμες για την ολοκλήρωση του τοκετού της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας είχαν αρχίσει να πληθαίνουν από τις 21.30 (ώρα Ελλάδος) και μετά, αλλά τα μεγάλα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης κρατούσαν ουδέτερη στάση.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί την επισκέφθηκε μόλις για μισή ώρα, καθώς αναχώρησε εσπευσμένα για τη Φρανκφούρτη όπου έχει συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ και τον Ζαν- Κλοντ Τρισέ ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες για το αν τελικά η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ολοκλήρωσε τη διαδικασία του τοκετού, φέρνοντας στον κόσμο κοριτσάκι διίστανο για αρκετή ώρα. Η «Le Figaro» είχε δημοσιεύσει εδώ και μία ώρα πως ο πολύωρος τοκετός έχει φτάσει στο τέλος του και η Κάρλα Μπρούνι κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο της παιδί. Στον αντίποδα,  η εφημερίδα «Libération», υποστήριζε πως η Κάρλα Μπρούνι που έχει ήδη ένα γιο από τον πρώτο της γάμο, βρισκόταν στην τελική ευθεία της διαδικασίας του τοκετού.

Τελικά, πριν από λίγα λεπτά, ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1, αλλά και το τηλεοπτικό κανάλι BFM επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που ήθελαν την Πρώτη Κυρία να έχει φέρει στον κόσμο την κόρη της από τις 21.00 (ώρα Ελλάδος). Την είδηση επιβεβαίωσε και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζεύγους Σαρκοζί. Ωστόσο, επίσημα, η γαλλική προεδρία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης