Κατήγγειλε την μητέρα του επειδή έκανε sex με τον φίλο του

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012, 03:50
 Κατήγγειλε την μητέρα του επειδή έκανε sex με τον φίλο του
Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν θα πίστευε ότι ο ίδιος της ο γιος θα την έβαζε σε δικαστικές περιπέτειες. Ο λόγος για την Τέρι Μετζατέστα, ο γιος της οποίας την κατήγγειλε στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι έκανε sex με τον ανήλικο φίλο του.

Από την πλευρά της η 34χρονη μητέρα υποστηρίζει ότι ήταν λιπόθυμη στον καναπέ της από το πολύ αλκοόλ, και σε αυτή την κατάσταση τη βρήκε ο φίλος του παιδιού της που είχε έρθει επίσκεψη και την εκμεταλλεύτηκε.

Ωστόσο, ο γιος της συνέχισε να της σκάβει το λάκκο, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η ιστορία της μητέρας του είναι ψευδής, γιατί ο ίδιος την άκουσε να άκουσε να απολαμβάνει την πράξη, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε συναινέσει στην ερωτική πράξη, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια λίγο πριν είχε προσφέρει στον ίδιο και στο φίλο του αλκοόλ και μαριχουάνα, την οποία κάπνισαν οι τρεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία ο 15χρονος εραστής, λίγο μετά, ο γιος της έπεσε ξερός από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και τότε εκείνη του πρότεινε να του κάνει στοματικό έρωτα, κάτι που φυσικά ο ίδιος δέχτηκε.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012, 03:52