Μία μεγάλη έκπληξη ετοίμασαν οι παραγωγοί του Top Gear για το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής, το οποίο θα προβληθεί αύριο το βράδυ στην βρετανική τηλεόραση. Όπως έγραψε ο ίδιος ο παρουσιαστής της εκπομπής, Jeremy Clarkson, στην στήλη του σε εφημερίδα, στο αυριανό επεισόδιο θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από το κράνος του The Stig, του οδηγού που δοκιμάζει τα μοντέλα των αυτοκινήτων που παρουσιάζονται στην εκπομπή.

Η ταυτότητα του Stig παραμένει άγνωστη όλον αυτόν τον καιρό και πολλοί είναι αυτοί που δίνουν την δική τους εκδοχή για το ποιος πραγματικά είναι. Κάποιοι λένε ότι είναι γνωστός Νορβηγός οδηγός αγώνων, άλλοι ότι είναι Γάλλος και άλλοι ότι δεν είναι ένας, αλλά πολλοί άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπομπή Top Gear προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη κάθε Κυριακή στην Βρετανία. Στην στήλη του ο Clarkson περιέγραψε την στιγμή που ο Stig μπήκε στο στούντιο και έβγαλε το κράνος του. Όπως γράφει, όλοι ανατρίχιασαν μέσα στο στούντιο όταν ο Stig αποκαλύφθηκε.

Οι φανατικοί τηλεθεατές της εκπομπής, η οποία προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου  σίγουρα περίμεναν πολλά χρόνια για την συγκεκριμένη στιγμή. Θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή μέχρι αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδος που θα προβληθεί το επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης