Xρήστος Μαζάνης

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η επιχείρηση «Χιόνι των Βαλκανίων» των ιταλικών Αρχών, κατά της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη γείτονα χώρα. Η συγκεκριμένη επιχείρηση στήθηκε έπειτα από καιρό παρακολουθήσεων, μιας ομάδας Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στην περιοχή του Φροσινόνε, κοντά στη Ρώμη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και ένας 60χρονος Έλληνας υπήκοος, ο οποίος μετέφερε τα ναρκωτικά με ένα αυτοκίνητο VolKswagen Tiguan με ελληνικές πινακίδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο παρακολουθούσαν τα εναέρια μέσα της ιταλικής Αστυνομίας και όταν πάρκαρε σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής για να ξεφορτώσει τα ναρκωτικά έγινε η επέμβαση των αστυνομικών. 

Την ίδια ώρα βρίσκονταν κοντά στο αυτοκίνητο και οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι θα παραλάμβαναν την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθυντής της Ασφάλειας του Φροσινόνε,σε επικοινωνία που είχε με το zougla.gr, ανέφερε πως στην περιοχή δραστηριοποιούνται κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ επεσήμανε το γεγονός πως ερευνώνται οι επαφές του Έλληνα υπήκοου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης