Ένα ζευγάρι από την δυτική επαρχία Σινγιάνγκ της Κίνας αποφάσισε να προσπεράσει τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αυτό που προκαλεί αίσθηση ωστόσο με τους παντρεμένους πλέον Aimti Ahemti και Azatihan Sawuti δεν είναι ότι έχουν διαφορά ηλικίας 43 ολόκληρα χρόνια αλλά το γεγονός πως εκείνος είναι 70 ετών ενώ η νύφη 113.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αιωνόβια Sawuti έχει ήδη κατά το παρελθόν αρνηθεί μια πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, γιατί πίστευε ότι και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι για γάμο και ντρεπόταν. Η επιμονή του τελικά την έπεισε κι έτσι παντρεύτηκαν τον περασμένο μήνα μετά από δεύτερη πρόταση γάμου που της έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλικιωμένο ζευγάρι γνωρίστηκε το Δεκέμβριο του 2013 στον οίκο ευγηρίας στον οποίο διαμένουν, και από τότε είναι αχώριστοι. Ο Aimti δηλώνει σφοδρά ερωτευμένος με την 113χρονη και όταν ρωτήθηκε τι τον κέρδισε σε αυτή απάντησε ότι είναι πολύ τρυφερή και τον αφήνει να τρώει το κρέας από τη μερίδα της. Ο γάμος έγινε στον οίκο ευγηρίας σε μια σεμνή τελετή στην οποία έδωσαν το παρόν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Σύμφωνα με μια έρευνα, η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι είναι τέσσερα έτη και τέσσερις μήνες αλλά μόνο όταν ο άνδρας είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης