Αποτροπιασμό και θλίψη έχει προκαλέσει βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει τη βάναυση κακοποίηση που υφίσταται ηλικιωμένος τρόφιμος οίκου ευγηρίας στην Κίνα από νοσηλεύτρια.

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνουν τα πλάνα που δημοσιεύσει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η νοσοκόμα φαίνεται πως αποφάσισε να ακινητοποιήσει τον ηλικιωμένο άνδρα στο αναπηρικό του κάθισμα, δένοντας τον από τον λαιμό από ένα δέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάρτυρες του περιστατικού, έξαλλοι και μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους, απαιτούν να τον λύσει ωστόσο εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως αυτό γίνεται για την ασφάλεια του καθώς λόγω κάποιου έκτακτου περιστατικού που της συμβαίνει πρέπει να τον εγκαταλείψει στο σημείο.

Μάλιστα αδιαφορεί για τις επικρίσεις που δέχεται λέγοντας πως «δεν είναι και τόσο τρομερό» αυτό που έκανε αφού μόνο έτσι θα είναι σίγουρη πως ο ηλικιωμένος δεν θα χαθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μάρτυρες του συμβάντος ο ηλικιωμένος άνδρας φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Το περιστατικό συνέβη στο Πεκίνο και όπως μεταδίδει το Beijing Evening News έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι Αρχές οι οποίες και διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: dailymail.co.uk
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης