Κίνα: Ποδοπατήθηκαν μαθητές σε δημοτικό σχολείο - Δύο νεκρά παιδιά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 12:13
Κίνα: Ποδοπατήθηκαν μαθητές σε δημοτικό σχολείο - Δύο νεκρά παιδιά
Πανικός προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο στην κεντρική Κίνα, με τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων να είναι προς το παρόν δύο νεκρά παιδιά και 20 τραυματισμένα.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία, καθώς οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη είναι συγκεχυμένες. Το πρακτορείο Xinhua αναφέρει ότι αρκετοί μαθητές ήταν συγκεντρωμένοι στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, όταν οι συμμαθητές τους άρχισαν να τους σπρώχνουν και λόγω του πανικού που προκλήθηκε ποδοπατήθηκαν αρκετά παιδιά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε ο τοίχος από το κτήριο στις τουαλέτες και καταπλάκωσε τους μαθητές. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα πλησιέστερα νοσοκομεία, όπου έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Για το περιστατικό και τα αίτια της τραγωδίας στο σχολείο της Puyang, στην επαρχία Henan, διεξάγεται έρευνα.Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς το 2014 έξι παιδιά είχαν χάσει τη ζωή τους και 25 είχαν τραυματιστεί σε σχολείο στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν προκλήθηκε συνωστισμός στις σκάλες του σχολείου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 13:40