Ο 39χρονος Τανγκ Μίνγκουα συνελήφθη από τις αρχές της κινεζικής επαρχίας Γιουνάν, ως βασικός ύποπτος για την πρόσφατη δολοφονία του γιου του Κάο.

Το εννιάχρονο αγόρι άρχισε να μένει μαζί με τον πατέρα του από τη στιγμή που η μητέρα του εγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για κάποιον άλλον άντρα, παίρνοντας μαζί την αδελφή του μικρού Κάο. Η εκδοχή που δίνει η μητέρα, είναι ότι εγκατέλειψε το σπίτι της καθώς ο σύζυγός της είναι αλκοολικός. Από εκείνη την περίοδο το αγοράκι ξεκίνησε να «βρέχει» το κρεβάτι του, προκαλώντας τον θυμό του 39χρονου πατέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις αρχές, το παιδί έπεσε για ύπνο αγνοώντας τον πατέρα του, ο οποίος του είχε πει να πάει πρώτα στην τουαλέτα. Όταν ο 39χρονος διαπίστωσε ότι ο μικρός είχε ουρήσει στο κρεβάτι ενώ κοιμόταν, τον ξύπνησε, τον έσυρε έξω από το σπίτι και του έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια τεμάχισε τα γεννητικά του όργανα του και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα πήγε ανέμελος για ύπνο!

Οι γείτονες βρήκαν το άψυχο κορμί του παιδιού λίγα μέτρα έξω από το σπίτι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον αδίστακτο άντρα. Ο 39χρονος, δεν έδειξε μεταμέλεια για την αποτρόπαιη πράξη του και παράλληλα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι εγκατέλειψε την οικογένεια.

Επιμέλεια: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης